seçim sonuçları

Коли ти читаєш описи косметичних процедур у рекламних буклетах — начебто й віриш, а про себе кажеш: «Так, але…» А ось що думати, коли просто перед тобою сидить давно і добре знайома тобі подруга — і ти бачиш, що вона помолодшала , сяє свіжістю і явно скинула кілька кілограмів? («Одинадцять!» — гордо уточнює Наталка).Ну, звичайно ж, починаєш розпитувати, як і завдяки чому відбулися з нею такі дивовижні зміни. Який «чарівний шоколад» вона має на увазі? Ні, не жорстка дієта, не БАДи і таблетки для схуднення допомогли моїй подрузі стати красивішими. А сучасні косметологічні процедури, знайомитися з якими веде мене Наташа після прогулянки Валом.

Тиха вуличка біля філармонії – місце дуже приємне. А ось і вивіска: центр естетики “Шоколад”. Смачна назва підкріплюється вазочкою із фірмовими шоколадками. А за частуванням слідує екскурсія кабінетами. І я дізнаюся, що таке професійний догляд за обличчям та тілом…

 

 

imgonline-com-ua-compressedydmfwxtihxfzДо нас приходять жінки будь-якого віку, – розповідає директор центру Тетяна. — Усі, хто хоче мати гарну фігуру та молоде, свіже обличчя. Наші апарати працюють над корекцією фігури, покращенням якості шкіри, борються з целюлітом та жировими відкладеннями, покращують тонус м’язів. Два з них – апарати LPG та Futura Pro – абсолютно ексклюзивні, більше у місті таких ніде немає! Одну й ту саму проблему вони вирішують із різних боків. Перший механічно впливає на жировий прошарок і поверхню шкіри, другий використовує принципи біостимуляції, приводячи м’язи в тонус або, навпаки, розслаблюючи їх.

Звичайно, максимально ефективно апарати справляються зі своїм завданням, працюючи у комплексі. Для роботи зі шкірою обличчя ми застосовуємо також апарат мікротоків та апарат ультразвукового чищення.

Хочу зробити акцент на тому, що всі ці процедури не передбачають жодного хірургічного втручання і, відповідно, жодного ризику для здоров’я. Усі процедури проводять майстри з медичною освітою, які пройшли додатковий курс з апаратної косметології.

Важливо! Усі апарати та косметика, що застосовується у центрі естетики «Шоколад», офіційно сертифіковані.

Працюємо над фігурою

То що ми тут у першу чергу робимо? Худнемо?

І худнемо також. Але головне – міняємо контури!

Косметологічний апарат LPG дозволяє жінці стати стрункішою та підтягнутою, змінити контури свого тіла – за допомогою антицелюлітного вакуумного апаратно-роликового масажу.

— Вплив апарату — виключно механічний, — пояснює майстер-косметолог, — тому процедура має мінімум протипоказань. За допомогою вакууму захоплюється шкірна складка та «прокатується» між роликами. Відмінність від звичайного ручного масажу очевидна: ніколи руками не можливо провести процедуру з тим самим натиском і зусиллям, настільки ефективно і глибоко пропрацювавши буквально кожен міліметр шкіри в важкодоступних місцях. Особливо добре видно ефект на складних ділянках, наприклад, на руках і передпліччях: там, де найважче підтягнути шкіру. Звичайним масажем і навіть тренуваннями досягти результату в цій зоні дуже нелегко.

А LPG – справляється з цим завданням! Причому не завдаючи дискомфорту. Так само ефективно апарат працює над «вушками», над «бочками», що нависають над поясом, відкладеннями над колінами — над усіма складними зонами, які часом ніякими нахилами і присіданнями не прибереш…

Важливо! Масаж на апараті LPG абсолютно безболісний. Процедура настільки приємна, що багато клієнток під час неї просто дрімають… Прокидаючись тільки для того, щоб перевернутися, на прохання косметолога, на інший бік.

Фахівці, які працюють на апараті LPG, гарантують: без будь-яких додаткових дієт та тренувань ви втратите 1-2 розміри в об’ємах і до 4 кг – у вазі. Потрібно лише дотримуватись простої умови: не їсти і не пити чай і каву за годину до проведення процедури і протягом двох годин після неї.

— Процедуру лімфодренажу добре робити наприкінці тижня. — Це вже ділиться досвідом Наталя. — Особливо влітку, у спеку: сама розумієш, до п’ятниці вже набрякло все… А завдяки лімфодренажу з організму йде зайва вода, тренуються судини — і організм просто перестає набирати цю непотрібну вологу, тож зникає набряклість, шкіра розгладжується і стає пружною. Одягаєш ті ж джинси, в яких прийшла на процедуру — а сидять вони зовсім по-іншому! По собі скажу: лише за рахунок процедур втрачається до двох розмірів!

Об’єм важливіший за вагу, — погоджуюсь я.


А тут уже у розмову вступає фахівець центру Ганна: — Цей апарат буде дуже корисним і тим, хто скинув вагу завдяки дієті і тепер хоче привести шкіру до ладу. Адже не секрет, що коли ви втрачаєте вагу, шкіра входить у норму не відразу і на обличчі, і на тілі, що виглядає досить неестетично. Апарат LPG запускає активні процеси вироблення власного еластину та колагену, а також виведення вже розщепленої жирової тканини та токсинів.

Колаген здійснить накопичувальну функцію в організмі протягом півроку, так що навіть після того, як ви пройшли курс процедур LPG, ваш організм ще кілька місяців буде активно  виробляти колаген. І помітні зміни проявлятимуться й надалі! Вам постійно нагадуватимуть про це: дзеркало, ваш гардероб, що оновився… і компліменти знайомих!

Чи часто потрібно проходити процедуру?

— Повний курс — бажано раз на півроку. А потім раз на місяць проводити процедуру, що підтримує, щоб «не вибиватися з ритму». І організм працюватиме без зупинок – роблячи вас красивою та стрункою!

— І все це — за допомогою дієти, — я продовжую шукати підступ.

– НІ! — вже разом відповідають співрозмовниці й посміхаються. — Звичайно, якщо людина дотримуватиметься раціонального харчування, результати будуть іншими. Але це не обов’язково: можна дотримуватися звичайного свого режиму і все одно втрачати об’єми.

Важливо. Процедури на апараті LPG проводяться у спеціальних індивідуальних костюмах та абсолютно гігієнічні.

Futura Pro — це звучить гордо!

Виявляється, це єдиний на сьогоднішній день косметологічний апарат, що дозволяє проводити нехірургічний ліфтинг обличчя та тіла.

— За допомогою апаратної стимуляції Futura Pro ми вирішуємо проблему формування гарного силуету, працюємо за антицелюлітною програмою, — продовжує пояснення Анна. — А особливо ефективно працюють апарати у поєднанні один з одним. На LPG ми впливаємо на шкірний покрив зовні, працюючи з верхніми шкірними шарами та підшкірною жировою клітковиною. А апаратна стимуляція дозволяє нам займатися цими ж проблемами «зсередини» — підтягуючи каркас м’язів і створюючи потрібний нам контур.

В основі роботи апарата Futura Pro лежить система комплексної біостимуляції. Під впливом електричного поля, світла та ультразвуку природні фізіологічні процеси в тканинах активізуються і починається свого роду тренування. Інтенсивність її ви регулюєте самостійно, орієнтуючись свої відчуття. Тож боляче і дискомфортно не буде! Але все одно процедура проходить під контролем фахіця центру, який пройшов спеціальний курс навчання, — це обов’язково.

Важливо! Фахівцями центру естетики «Шоколад» розроблено спеціальну програму для приведення в норму фігури після пологів!

Ще як – працює!

Поруч із Futura Pro стоїть апарат мікротоків: маленький, але ефективний, як пояснюють нам відразу. Про нього вже інша співробітниця розповідає цікаву історію:

— Коли до нас приїхали фахівці, котрі навчали роботі на апаратах, цей апарат першим випробували на мені. Відчуття було… а жодне! Лежу і здається, що зі мною нічого не відбувається. Потім побачила здивовані обличчя дівчаток. Виявляється, мені процедуру зробили лише на одній половині особи. І це було помітно: апарат працює! Ще як – працює!

— Мене теж так здивували, — посміхається Наталія. — Зникають мішки під очима, підтягуються зморшки… А за відчуттями — немов легкі дотики, не те що поколювання — навіть «мурах» немає… Підводять тебе до дзеркала, дивишся — і таке враження, що десь місяць відпочивала і помолоділа на п’ять років .


%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%81%d1%81%d0%b02

Важливо. Оскільки ефект від впливу апарату мікротоків помітно відразу , цю процедуру можна застосовувати, коли вам необхідно бути красивою зараз. Це справжній експрес-метод перетворення втомленої працюючої жінки на життєрадісну красуню — і на це потрібна буде лише година вашого часу! Правда, щоб отримати тривалий стійкий ефект, потрібно все ж таки пройти повний курс процедур.

Смачна краса

Цікаво: а сама назва центру має відношення до процедур, які тут проводять? Виявилося – так. Унікальні процедури – шоколадне обгортання та шоколадне фондю – проводять  із використанням препаратів французької косметичної лінії Bernard Cassiere. “Шоколадні процедури” не просто смачно звучать, а й дуже ефективно працюють.

 

Шоколадне фондю – це спеціальна процедура для обличчя. Вона знімає стрес, виводить токсини, нейтралізує вільні радикали, стимулює клітинне оновлення, живить, зволожує, тонізує, пом’якшує та захищає шкіру. А також забезпечує їй відпочинок, надає сяйва, ніжності та комфорту.

До складу фондю входять олія та нектар какао, ефірна олія апельсина, олія ванілі… Загалом, шоколад — справжній, їстівний та ароматний! Але облизуватися під час процедури все ж таки не радять: адже «масочка» витягує зі шкіри токсини…

— Ви знаєте, що в шоколаді міститься гормон щастя? – Уточнює Ганна. — Навіть запах його вже зробить вас радіснішим і бадьорішим! Усі асоціації — зі святом, радістю, добрим настроєм. А тепер ще й з красою!
– А результат?
– Шкіра – як у дитини!
— На собі куштували?
– Так звичайно. Усі процедури фахівці центру випробували на собі — тож точно знають, що саме  можуть відчувати клієнти на різних етапах проведення процедури. Вивчали все до дрібниць.

Шоколадне обгортання – не лише корисна процедура, але  й дуже приємна. Це відмінний спосіб корекції фігури за рахунок використання природних компонентів, а також стимулювання власних можливостей організму. Висока концентрація поживних речовин та мінералів має зміцнюючу дію на весь організм.

Ефект? Підвищення тонусу та пружності шкіри, ліфтинг, стимуляція розщеплення жирів, виведення шлаків та токсинів, а також зайвої рідини з організму (зняття набряків), активізація процесів обміну речовин, посилення мікроциркуляції, корекція фігури та ваги, зменшення целюліту, розтяжок та нерівностей шкіри. А аромат шоколаду покращує емоційний стан, знімає стрес і втому.

В салоні вам  зроблять чудово!

Повернемось до того, з чого почали. Що дає нам шоколад? Відчуття щастя, гармонії та розслабленості. Що дає нам “Шоколад”? 🙂 Саме це. Молодість, енергію та зовсім новий настрій: впевненої в собі, гарної, молодої та здорової жінки. А якщо так — виходить, «Шоколад» — це справді еквівалент щастя?

Тож залишилося одне запитання: куди приходити? Центр естетики «Шоколад» розташований у старому центрі Чернігова, що на вул. Сєрьожнікова, 6.

Вам будуть раді щодня, з понеділка до неділі, з 9.00 до 20.00.

Телефони для запису: 69-94-29, (098) 000-18-18, (095) 156-45-55.

І, до речі, шепніть чоловікам на вушко: у центрі можна придбати подарункові сертифікати. Перед святом це як ніколи на часі!